Predstavitve izdelkov

Flexi Dustbuster PD1820L Akumulatorski ročni sesalnik

Kompakten, prilagodljiv in zmogljiv sesalnik

Akumulatorski ročni sesalnik Black+Decker Flexi Dustbuster PD1820L je nov kompakten, prilagodljiv in zmogljiv sesalnik z močno 18 V akumulatorsko Li-Ion tehnologijo za učinkovito in hitro čiščenje. Vgrajeno ima 1,5 m gibljivo cev za čiščenje tudi težje dosegljivih višjih predelov. LED indikator stanja napolnjenosti utripa 30 sekund preden se baterija popolnoma izprazni. Je moderne, elegantne oblike, ki se bo podala v vsako gospodinjstvo. Ima ciklonski, tristopenjski način filtriranja. Ima snemljivo prozorno posodo za prah, kar omogoča higienično in enostavno čiščenje. Vključen je polnilnik, kratek in dolg ozek nastavek ter mehka krtača.

Elegantna oblika in visoka zmogljivost

Sesalnik Black&Decker PD1820L lahko uporabite kot običajni ročni sesalnik, zahvaljujoč cevi, ki jo lahko zvijete. Po odstranitvi in razstavljanju je možen dostop do težko dostopnih mest. Dolga cev je primerna za sesanje slabo dostopnih ali zoženih območij.

Inteligentno in okolju prijazno polnjenje

Sesalnik je opremljen s tehnologijo akumulatorja Li-Ion 18 V, ki zagotavlja visoko sesalno moč. 30 sekund preden se baterija popolnoma izprazni, prične utripati indikator napolnjenosti. Za polnjenje samo vstavite sesalnik v polnilno bazo, vse drugo pa se samodejno zažene. Inteligentni sistem polnjenja ECO napolni baterijo v manj kot 4 urah. Ko je baterija popolnoma napolnjena, se polnilnik samodejno izklopi, da prihranite energijo.

Filtracijski sistem

Sesalnik Black&Decker PD1820L uporablja ciklonski učinek in dvojno filtriranje za večjo moč in daljšo življenjsko dobo sesalnika. Ciklonski vrtinec odstrani umazanijo iz filtra, zaradi česar je sesanje na optimalni ravni skozi celotno sesanje. Sam filter je prekrit z mehanskim predfiltrom za ločevanje grobih nečistoč. Patentirana tehnologija postavitve motorja v filter in baterija Li-Ion prinašata lahkotno zasnovo v vsak sesalnik. 

Enostavno odstranjevanje umazanije 

Odstranljiva prozorna posoda za umazanijo s prostornino **0,56 litrov s stranskimi vrati omogoča hitro in enostavno praznjenje in čiščenje filtra. Samo odprite stranski pokrov in izpraznite umazanijo v koš za odpadke. Zaradi preglednosti posode se nenehno zavedate njegove vsebine in potrebe po praznjenju.

LASTNOSTI:

  • Tehnologija baterije Li-Ion zagotavlja visoko sesalno moč, ki je konstantna
  • Ciklonski učinek in trojne filtracije zagotavljajo odlično delovanje in daljšo življenjsko dobo sesalnika
  • Visoko zmogljiv in kompakten ročni sesalnik z baterijskim napajanjem in vgrajeno cevjo z dolžino 1,5 m, ki omogoča sesanje na težko dostopnih mestih
  • Izdelek brez napajalnega kabla omogoča enostavno čiščenje vseh gospodinjskih površin
  • Inteligentni sistem polnjenja ECO napolni baterijo v manj kot 4 urah
  • Modra indikatorska lučka označuje stanje polnjenja – utripa 30 sekund, preden se akumulator popolnoma izprazni; tudi med polnjenjem utripa in ostane prižgana, ko je baterija napolnjena
  • Hitro in enostavno praznjenje
  • Popolnoma odstranljiva prozorna posoda za odpadke zagotavlja enostavno in higiensko čiščenje
  • Moderni in elegantni dizajn, ki je popolnoma primeren za vsako kuhinjo

TEHNIČNI PODATKI:

Moč:20 W
Napajalna napetost: 18 V
Sesalna zmogljivost:25 AW
Pretok zraka:1062 l/ min
Prostornina posode za vodo:560 ml
Čas delovanja:15 min
Prvo polnjenje:< 4 ure
Izhodni filter:Da
Ciklonski vrtinec:Da

Barva:

Temno siva

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja