Novice

Nova spletna stran, nova ponudba!

V Centru orodja smo specializirani za prodajo kakovostnega akumulatorskega, električnega, bencinskega, ročnega orodja ter dodatkov in pribora.

Ponujamo tudi širok spekter laserjev, nivelirjev, merilnikov razdalje ter druge merilne tehnike. Za dopolnitev le-te pa je na voljo tudi celotna paleta profesionalnih dodatkov.

Ponosni smo na sodelovanje z blagovnimi znamkami iz te panoge. Smo pooblaščeni prodajalec za Bosch, Hoegert in ekskluzivni prodajalec za Nivel System. Sodelujemo pa tudi z blagovnimi znamkami kot so Evolution, Makita, Dewalt, Metabo, Hitachi, Milwaukee, Rems in številnimi drugimi.

Lahko ste prepričani, da boste pri nas našli točno tisto orodje, ki ga potrebujete za svoje delo ali prosti čas.

Ponujamo tudi možnost najema delovnih strojev in orodij, ki jih potrebujete. Izposoja orodij vam omogoča dostop do orodij, ki jih ne potrebujete pogosto, jih nimate prostora shranjevati ali ne želite skrbeti za vzdrževanje

Nudimo servis in popravila vseh priljubljenih blagovnih znamk orodja, kot so DeWalt, Milwaukee, Makita, Bosch, pa tudi vseh ostalih, ki jih najdete v naši ponudbi.

In zdaj vam z velikim veseljem predstavljamo tudi novo spletno stran center-orodja.

V letu sprememb smo se tudi mi odločili, da je čas za to, da vam ponudimo sodobno in kakovostno spletno mesto, ki ga boste z veseljem obiskovali.

Zdaj lahko do informacij in izdelkov dostopate hitreje, vsebine na spletni strani pa bomo redno dopolnjevali in izpopolnjevali.

Vabljeni k ogledu!

Ročno orodje (1356)

Merilna tehnika (257)

Zaščitna oprema in oblačila (229)

Pribor (1153)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja