Novice

Obiskali smo podružnico podjetja Gerima v mestu Katowice, Poljska

Dobra priprava zvara je polovica varjenjaStephan Rieth, generalni direktor, Gerima

 

11. in 12. maja 2022 se je ekipa Centra orodja udeležila usposabljanja v razstavnem salonu Gerima Poland, v čudovitem mestu Katowice.

Gerima zelo podpira trgovce in prodajalce ter jim omogoča ustrezno raven tehničnega znanja. To zagotavlja profesionalno storitev za stranke pri in po prodaji.

Naša ekipa je tako pridobila znanja s področij:

  • Priprave robov varjencev za varjenje – Za hitrejše varjenje, višjo stopnjo natančnosti, manj napak in višjo kakovost zvara.
  • Zaokroževanja robov – Za popolne površine pripravljene na barvanje, večjo nosilnost in prihranek materiala.

G. Grzegorz Wojciechowski (Področni vodja prodaje, GERIMA Poland) nam je predstavil ponudbo majhnih-serije SMA, srednjih-serije MMB in velikih strojev-serije LGA za obdelavo robov po meri.

Spoznali smo ročne stroje za rezkanje robov s svetovno edinstveno tehnologijo ojačevalnika in vzmeti ter stacionarne stroje za učinkovito in zanesljivo obdelavo robov z visoko natančnostjo.

Osvajali smo teorijo in praktično znanje, ki ga potrebujemo za svetovanje strankam, da lahko prejmejo stroj in usposabljanje, ki bo dolgoročno zagotovilo največjo korist.

 

Več o podjetju Gerima si lahko pogledate na povezavi:

https://www.gerima.de/en/

 

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili g. Grzegorzu Wojciechowskemu in celotni podružnici Gerima Poland za lep sprejem, izredno gostoljubje in vso znanje, ki so ga delili z nami.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja!

 

Nekaj utrinkov iz usposabljanja:

 

1 thoughts on “Obiskali smo podružnico podjetja Gerima v mestu Katowice, Poljska

  1. Mark pravi:

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja